Cover 01

The project provides a diversified space for students better communicating with each other. By separating the primary building into two towers which are connected by a gymnasium, the living condition in the dormitory will be more convenient and efficient. On the other hand, the double façade system allows the building to provide a dynamic interior environment which could benefit from lighting control and ventilation control. The open roof on the second floor provides a conversational space that will bring about more interactive activities into the building.

 

 

#Mass

Bird Perspective

 

#Collective Space

Interior 02

14S-ARC607-Drawing 03-mhaettas-jbedard

#Double Facade System

South Facade 01

 

South Facade 02-1

 

#Winter

Model

#Summer

Model

 

Roof 01
Comprehensive Studio, School of Architecture, Syracuse University
Group work: Fengqi Li & Xiaoyu Li & Paoyi Chang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s